top of page

Alcaraz Music at 5th Canta al Mar Choir Festival in Calella / BarcelonaLa música d'Albert Alcaraz sonarà el proper dissabte 22 d'octubre a l'Església de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella / Barcelona (Catalunya). El cor Kilven Kuoro (d'Hèlsinki, Finlàndia) sota la direcció de Hanna Remes participarà al Festival Coral Internacional 'Canta al mar' amb diversos treballs d'Albert Alcaraz com Xivarri (de les Xivarri Songs) publicada a La mà de Guido.

__________________________________


The music of Albert Alcaraz will sound next saturday 22 October at St, Mary & St. Nicolas Church in Calella / Barcelona (Catalonia). The Kilven Kuoro (from Helsinki, Finland) under the direction of Hanna Remes will participate at 5th Canta al Mar Choir Festival with several works of Albert Alcaraz as Xivarri (from Xivarri Songs) published at La mà de Guido.

___________________________________


La música de Albert Alcaraz sonará el próximo sábado 22 de octubre en la Iglesia de Santa María y Sant Nicolás de Calella / Barcelona (Cataluña). El coro Kilven Kuoro (de Helsinki, Finlandia) bajo la dirección de Hanna Remes participará en el Festival Coral Internacional 'Canta al mar' con varios trabajos de Albert Alcaraz como Xivarri (de Xivarri Songs) publicada en La mà de Guido.

Featured Posts
Latest Posts
Archives
Search by tags
No hay tags aún.
Follow us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page