top of page

Alcaraz Music at 36th All Saints Fair Choir Contest - 4th Firacor Award in Cocentaina (Alacant)La música d'Albert Alcaraz sonarà el proper dissabte 12 de novembre al Centre Cultural 'El Teular' de Cocentaina (Alacant) amb motiu del 36è Certamen Coral Fira de Tots Sants. El Cor Ad Libitum (Quart de Poblet, València) sota la direcció de Francesc Gamón participarà al 4t Premi Firacor amb música d'Albert Alcaraz: les Xivarri Songs publicada a La mà de Guido.

__________________________________


The music of Albert Alcaraz will sound next saturday 12 november at 'El Teular' Cultural Center of Cocentaina (Alicante/Alacant) on the ocassion of 36th All Saints Fair Choir Contest. The Choir Ad Libitum (from Quart de Poblet, Valencia) under the direction of Francesc Gamón will participate at 4th Firacor Award with music of Albert Alcaraz as Xivarri Songs published at La mà de Guido.

___________________________________


La música de Albert Alcaraz sonará el próximo sábado 12 de noviembre en el Centro Cultural 'El Teular' de Cocentaina (Alicante) con motivo del 36 Certamen Coral Fira de Tots Sants. El Coro Ad Libitum (de Quart de Poblet, Valencia) bajo la dirección de Francesc Gamón participará en el 4º Premio Firacor con música de Albert Alcaraz como las Xivarri Songs publicada en La mà de Guido.

Featured Posts
Latest Posts
Archives
Search by tags
No hay tags aún.
Follow us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page